Viimeisimmät iPhone 9 vuodot

Pitkä odotus päättyy tänään!

Maailma odottaa tänään innolla iPhone 8:n sekä iPhone X:n seuraajan julkaisua. Muiden lailla, Swappie on seurannut ahkerasti ensimmäisiä tietoja koskien Applen uusien puhelimien julkaisua. Huhujen mukaan Applen uudet lippulaivamallit seuraavat iPhone X:n designia. Tämä tarkoittaisi sitä, että iPhone 8 ja 8 Plus -mallien seuraajat sekä myös iPhone X:n seuraajien näytöt tulisivat olemaan reunattomia. Puhelimissa olisi Face ID -kamera, mikä tarkoittaa että tuttua kotinäppäintä ei enää käytettäisi.

Uudet mallit

Ei ole tarkkaa tietoa, kuinka monta uutta iPhone -mallia Apple aikoo tänään julkistaa. Epäilyksemme on kuitenkin, että kolme mallia julkaistaan syksyn aikana. Huhujen mukaan meidän pitäisi odottaa kahta uutta OLED -mallia, joiden koot ovat suunnilleen 5.8 tuumaa sekä 6.3 tuumaa. Tulossa olisi myös yksi LCD puhelin, jonka koko olisi noin 6.1 tuumaa. Odotettu iPhone SE 2 ilmaantunee siis vasta ensi keväänä.

Koko

Nimettömät lähteet väittivät toukokuussa 2017, että Apple ja Samsung ovat allekirjoittaneet sopimuksen 5.28 ja 6.46 tuuman kokoisista OLED -paneeleista vuoden 2018 iPhone -puhelimiin. 6.46 tuuman näyttö olisi isompi kuin  5.5 tuuman kokoiset iPhone 8 Plus sekä iPhone X. Tämä viittaisi siihen, että tämä koko olisi tarkoitettu iPhone X Plus -malliin.

KGI:n analyytikko Ming-Chi Kuo on puolestaan julkaissut raportin, jossa hän ennustaa Applen laajentavan Face ID kasvojentunnistus -teknologian kaikkiin uusiin syksyllä 2018 julkaistaviin iPhone -malleihin. Tämä ennustus johtuu siitä, että näytöllä tehtävä Touch ID sormenjälkitunnistus pysyy vielä teknologisena haasteena. Hän kuitenkin lisää, että kyseinen teknologia on tulevaisuudessa mahdollinen ratkaisu.

Hinnat

Viimeisempien tietojen mukaan hinnat pyörisivät lähellä iPhone X:n hintoja, eli noin 1000€ kummallakin puolella. Swappiella luonnollisesti hinnat tulevat olemaan alhaisempia. Toki nämä ovat vielä huhu-tietoja, jotka selviävät myöhemmin tänään. Varmaa on kuitenkin se, että Swappielta tulet saamaan uusia malleja edullisemmin ja yhtä toimivina kuin kaupasta uutena ostamalla. Kauppoihin ensimmäiset uudet mallit saapuvat useimmiten 3-6 viikon sisällä julkaisuhetkestä.