Ale!

iPhone 6S Plus 16GB hopea

Kunnostettu - Kohtalainen

KUNTO

Tässä tuotteessa on näkyviä kosmeettisia käytön jälkiä. Tuote on kuitenkin täysin testattu sekä erinomaisesti toimivassa kunnossa.

650.00 309.00

Upea 5,5 tuuman Retina HD -näyttö 3D Touch -ominaisuudella. 7000-sarjan alumiinikotelo ja vahvempi peitelasi. A9-siru 64-bittisellä pöytäkonetason arkkitehtuurilla. Täysin uusi 12 Mpix iSight-kamera, jossa on Live Photos -ominaisuus sekä optinen kuvanvakain still-kuville ja videoille. Touch ID. Nopeampi 4G LTE ja Wi-Fi. Pitkä akunkesto, iOS 10 (päivitettävissä iOS 11)  ja iCloud. Kaikki tämä sileässä ja yhtenäisessä unibody-kotelossa.

Kuntoluokitus koskee laitteen rungossa näkyviä kosmeettisia käytönjälkiä. Kaikki puhelimet ovat täysin uutta vastaavia toiminnallisesti.

Lisäksi kaupan päälle 6kk Swappie Takuu™ sekä laturin johto.


Tässä tuotteessa on näkyviä kosmeettisia käytön jälkiä. Tuote on kuitenkin täysin testattu sekä erinomaisesti toimivassa kunnossa.


Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 2577 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Upea 5,5 tuuman Retina HD -näyttö 3D Touch -ominaisuudella. 7000-sarjan alumiinikotelo ja vahvempi peitelasi. A9-siru 64-bittisellä pöytäkonetason arkkitehtuurilla. Täysin uusi 12 Mpix iSight-kamera, jossa on Live Photos -ominaisuus sekä optinen kuvanvakain still-kuville ja videoille. Touch ID. Nopeampi 4G LTE ja Wi-Fi. Pitkä akunkesto,  iOS 10 (päivitettävissä iOS 11)  ja iCloud. Kaikki tämä sileässä ja yhtenäisessä unibody-kotelossa. Luettelo tärkeimmistä ominaisuuksista: • 5,5 tuuman (lävistäjä) Retina HD -näyttö 1920 x 1080 tarkkuudella • 3D Touch • A9-siru integroidulla M9-liiketunnistinprosessorilla • 12 megapikselin iSight-kamera Focus Pixels -ominaisuudella, True Tone Flash -salamalla, Live Photos -ominaisuudella ja optisella kuvanvakaimella • 30 fps 4K-videokuvaus ja 120 fps hidastettu 1080p videokuvaus • 5 Mpix FaceTime HD -kamera Retina Flash -salamalla • Toisen sukupolven Touch ID • 4G LTE Advanced ja 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi, jossa MIMO • iOS 10 (päivitettävissä iOS 11)  ja iCloud Kuntoluokitus koskee laitteen rungossa näkyviä kosmeettisia käytönjälkiä. Kaikki puhelimet ovat täysin uutta vastaavia toiminnallisesti. Lisäksi kaupan päälle 6kk Swappie Takuu™ sekä laturin johto.