Ale!

iPhone 6 16GB harmaa

Kunnostettu - Kohtalainen

KUNTO

Tässä tuotteessa on näkyviä kosmeettisia käytön jälkiä. Tuote on kuitenkin täysin testattu sekä erinomaisesti toimivassa kunnossa.

509.00 215.00

iPhone 6 ei ole vain isompi, se on parempi kaikin tavoin. Suurempi, mutta tuntuvasti ohuempi. Tehokkaampi, mutta erityisen energiatehokas. Sen sileä metallipinta sulautuu saumattomasti uuteen Retina HD -näyttöön. Se on yhtenäinen kokonaisuus, jossa laitteisto ja ohjelmisto toimivat täydellisessä yhteisymmärryksessä. Tuloksena on uuden sukupolven iPhone, joka on joka suhteessa entistä parempi.

Kuntoluokitus koskee laitteen rungossa näkyviä kosmeettisia käytönjälkiä. Kaikki puhelimet ovat täysin uutta vastaavia toiminnallisesti.

Lisäksi kaupan päälle 6kk Swappie Takuu™ sekä laturin johto.


Tässä tuotteessa on näkyviä kosmeettisia käytön jälkiä. Tuote on kuitenkin täysin testattu sekä erinomaisesti toimivassa kunnossa.


Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 2485 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

iPhone 6 16GB harmaa ei ole vain isompi, se on parempi kaikin tavoin. Suurempi, mutta tuntuvasti ohuempi. Tehokkaampi, mutta erityisen energiatehokas. Sen sileä metallipinta sulautuu saumattomasti uuteen Retina HD -näyttöön. Se on yhtenäinen kokonaisuus, jossa laitteisto ja ohjelmisto toimivat täydellisessä yhteisymmärryksessä. Tuloksena on uuden sukupolven iPhone, joka on joka suhteessa entistä parempi.

iPhone 6 16GB harmaa suurimmillaan. Ja ohuimmillaan.
iPhonen suuremman ja edistyksellisemmän näytön suunnittelu vaati muotoilun puristamista äärimmilleen. Jotta puhelimesta olisi sinulle entistä enemmän hyötyä ja huvia, jokainen yksityiskohta mietittiin huolellisesti lasin ja metallin saumatonta yhteensulautumista ja virtaviivaista profiilia myöten. Joten vaikka näyttö on isompi, iPhone 6 tuntuu tismalleen oikean kokoiselta.

Ei vain suurempi näyttö. Parempi näyttö.
Entistä suuremman näytön luominen on urakka sinänsä. Kokonaan toinen juttu on tehdä entistä suurempi Multi-Touch-näyttö, jossa on loisteliaat värit ja parempi kontrasti entistä laajemmissa katselukulmissa. Juuri näin me teimme uuden Retina HD -näytön kohdalla.

Huikean tehokas. Valtavan energiatehokas.
64-bittisen pöytäkonetason arkkitehtuurille rakennettu uusi A8-siru tarjoaa enemmän tehoa pitemmäksi aikaa ja suuremmalle näytölle. M8-liiketunnistinprosessori kerää tehokkaasti tietoja edistyksellisiltä tunnistimilta ja uudelta barometriltä. Ja paremman akunkeston ansiosta voit tehdä iPhone 6:lla enemmän ja entistä pidempään.

Kamera joka muutti valokuvauksen, muuttaa nyt myös videon.
iPhonella otetaan enemmän kuvia kuin millään muulla kameralla. iSight-kamerassa on nyt uusi Focus Pixels -ominaisuudella varustettu kenno sekä uusia video-ominaisuuksia, kuten 1080p HD 60 fps, 240 fps hidastus ja timelapse-nopeutus. Sinulla on siis enemmän mahdollisuuksia ikuistaa useampia hetkiä myös videolle.

Nopeampi langaton yhteys. Yltympäriinsä.
iPhone 6:ssa on nopeampi 4G LTE -lataus* ja se tukee useampia LTE-kaistoja kuin mikään muu älypuhelin. Tämä tarkoittaa, että pääset nopeammin verkkoon useammasta paikasta. Ja Wi-Fi-verkkoa iPhone 6 käyttää jopa kolme kertaa nopeammin.

Turvallisuus. Suoraan hyppysissäsi.
Uraauurtavan Touch ID -teknologian avulla voit käyttää iPhonea turvallisesti täydellisellä salasanalla: sormenjäljelläsi. Voit myös hyväksyä sillä ostoksia iTunesissa, iBooksissa ja App Storessa, eikä sinun tarvitse syöttää salasanaa.

iOS tulee suurempana kuin koskaan (päivitettävissä iOS 11) .
iOS 10 on maailman edistyksellisin mobiilikäyttöjärjestelmä. Uudet ominaisuudet ja toiminnot on suunniteltu ottamaan kaikki irti suuremmasta näytöstä. Niinpä jokainen kokemus tuntuu suuremmalta ja paremmalta.

Kuntoluokitus koskee laitteen rungossa näkyviä kosmeettisia käytönjälkiä. Kaikki puhelimet ovat täysin uutta vastaavia toiminnallisesti.

Lisäksi kaupan päälle 6kk Swappie Takuu™ sekä laturin johto. 

Takaisin valikoimaan

Lisätietoja mallista Applen sivuilta