Miten palvelu toimii

Tervetuloa uuden ajan älypuhelinten kauppapaikkaan, jossa on yhdistetty nettikirpputorien ja verkkokauppojen parhaat puolet. Voit sanoa hyvästit huijareille, manuaaliselle myymiselle, tuotekuville, myyntipaikan sopimiselle, soittelulle ja ties mille!

Swappie.fi on turvallinen käytettyjen älypuhelinten kauppa netissä, josta voit tilata vähän käytettyjä, edullisia, uusimmalla teknologialla tarkastettuja ja huollettuja älypuhelimia suoraan verkkokaupastamme. Tarkan laadunvalvonnan vuoksi voimme tarjota kaikkiin puhelimiin 6kk Swappie Takuu™:n. Voit myös myydä meille puhelimen tuomalla sen liikkeeseemme tai postittamalla sen. Maksun saat suoraan tilillesi.

Swappien puhelimet verrattuna käytettyihin puhelimiin:

[text-blocks id=”comparison”]

Myyminen toimii kokonaisuutena näin:

 1. Kaavakkeen täyttäminen Myyntisivustollamme.
 2. Lähetämme lähetystarran, jolla puhelin saapuu meille 1-3 arkipäivässä. Voit vaihtoehtoisesti postittaa puhelimen itse tai tuoda liikkeeseemme Helsingin Ruoholahteen.
 3. Kun puhelin saapuu huoltoomme, tarkastamme sen alan johtavalla teknologialla ja maksu saapuu tilillesi 1-4 arkipäivän kuluessa. Tämän jälkeen huollamme perusteellisesti puhelimen uutta ostajaa varten.

Ostaminen toimii kuten missä tahansa verkkokaupassa

 1. Valitse tuote monipuolisesta valikoimasta.
 2. Maksa monipuolisilla maksutavoilla.
 3. Saat tuotteen 1-2 arkipäivässä lähimmälle Postin noutopisteellesi.
 4. Nauti uudesta puhelimestasi.

Mitä kuntoluokitukset tarkoittavat?

Kaikki myymämme puhelimet ovat käyneet läpi erittäin kattavan, standardoidun ulkoisen ja sisäisen tarkastusprosessin. Kaikki myymämme puhelimet ovat siis kunnostettuja, joten sinä voit luottaa siihen, että akku kestää ja puhelin toimii kuten sen kuuluukin. Kaikkien akkujen kapasiteetit ovat minimissään 80 % eli ovat erittäin hyvällä tasolla.

 1. Koskematon: Tämä on koskemattomassa kunnossa oleva tuote, joka vastaa ulkonäöltään uutta puhelinta.
 2. Erittäin hyvä: Tämä tuote on erittäin hyvässä kunnossa. Puhelimessa saattaa olla muutama huomaamaton käytön jälki. Tuote on täysin testattu sekä erinomaisesti toimivassa kunnossa.
 3. Hyvä: Tässä tuotteessa on vain vähän käytön jälkiä. Tuote on täysin testattu sekä erinomaisesti toimivassa kunnossa.
 4. Kohtalainen: Tässä tuotteessa on näkyviä kosmeettisia käytön jälkiä. Tuote on kuitenkin täysin testattu sekä erinomaisesti toimivassa kunnossa.
 5. Kulunut: Tässä tuotteessa on paljonkin käytön jälkiä, mutta toimii kaikin puolin. Tuote on kuitenkin täysin testattu sekä erinomaisesti toimivassa kunnossa.

Usein kysytyt kysymykset

[text-blocks id=”faq”]