Meistä

Keitä me olemme? Miten Swappie syntyi?

Olimme kaksi Aalto-yliopistosta tullutta opiskelijaa, joista on kehkeytynyt kokeneita sarjayrittäjiä. Meitä on aina yksinkertaisesti kiinnostanut tehdä omasta, ystävien ja muiden elämästä helpompaa. Näin Swappienkin tapauksessa.

Swappien tarina lähti liikenteeseen nettihuijauksesta. Yhtenä päivänä toinen meistä päätti ostaa 600€ maksavan älypuhelimen käytettynä nettikirpputorilta. Myyjä otti rahat vastaan, mutta ei koskaan toimittanut puhelinta. Myyjä oli ammattihuijari: Hänellä oli esim. huolellisesti tehty vale Facebook-profiili ja positiivista palautetta eräässä huutokauppapalvelussa.

Nykypäivänä nettikirpputorihuijaukset ovat muuttuneet ammattimaisemmiksi. Luotettavan tuntuinen kuva saadaan aikaan tekemällä vale Facebook-profiileja, käyttämällä Prepaid-puhelinliittymiä ja ties mitä, jolloin kiireinen ihminen ei ehdi toimia joka kerta “salapoliisina” selvittämässä toisen osapuolen taustoja.

Samaan aikaan myyminen ja ostaminen oli yllättävän vaivalloista: Piti sopia paikka, aikataulut, pakata tuote, varmistaa toisen tiedot, laittaa tuotekuvaukset, selvittää sopiva hinta jne. Lisäksi myytävät puhelimet paljastuvat usein ilmoitettua huonompikuntoisiksi ja vioista ei kerrota avoimesti. Huomasimme pian, että emme olleet näiden ongelmien kanssa yksin ja näin perustimme Swappien.

Tähtäimessä on, että käytetyn puhelimen ostaminen ja myyminen olisi entistä helpompaa ja ennen kaikkea turvallista. Uskomme, että Swappie vie tämän tehtävän maaliin. Tämä puolestaan onnistuu vain ja ainoastaan kuuntelemalla teitä asiakkaita ja muokkaamalla palvelua toiveidenne mukaan.

Avasimme elokuussa myös oman liikkeen. Liike sijaitsee Ruoholahden S-marketin vieressä n. 100m metroasemalta.

Toimipisteessä voit mm:

  • Ostaa puhelimen
  • Noutaa nettikaupasta tilatun puhelimen
  • Myydä puhelimen
  • Vaihtaa puhelimen välirahaa vastaan

Voit siis  myös samassa yhteydessä tuoda rikkinäisen puhelimen sekä jättää tilitietosi liikkeessä meille, niin maksamme hyvityksen puhelimesta tilillesi suoraan samana päivänä.

Tervetuloa!

Swappie tiimi
Yllä Swappien tiimi vasemmalta oikealle:
Anton / Myymäläpäällikkö
Sami / Perustaja
Jiri / Perustaja
Jimi / Huoltopäällikkö