Kokemuksia

Henna M blogikirjoitus 12.12.2017:

”Mun kokemus Swappie :sta on siis pelkästään positiivinen. Todella nopea toimitus, tuote saapui hyvin pakattuna, ja oikeastaan se vielä jopa ylitti odotukset. Tuo jälki mikä tässä on takana, mä en itseasiassa laske sitä edes jäljeksi. Se on NIIN huomaamaton. Kertaakaan mulle ei ole käyttäessä tätä uutta luuria tullut sellaista fiilistä, että tämä on tosiaan ollut jollakin toisella, ja että tämä olisi käytetty. Tää on vastannut ihan täysin uutta luuria. Niin akunkeston suhteen, kuin ylipäätään toimivuuden kanssa. Mitään ongelmia ei siis ole ollut.

Mä voin siis tosiaan pelkästään suositella Swappieta. Jos puhelimen vaihto on ollut mielessä, tai lahjalistalta löytyy vielä uusi luuri jollekin jouluksi, tutustu siinä tapauksessa ehdottomasti Swappien sivustoon, ja säästä rahaa! Myyt vielä samalla oman nykyisen luurisi heille, niin välirahaksi ei jää paljon mitään vaihtaessasi uuteen luuriin!”

Voit lukea lisää Hennan kokemuksista täältä.

Sakari L:

“Jees, palvelu omaan makuuni: www.swappie.fi Puhelimet aivan loistokunnossa suhteessa hintaan. ”

Mira K:

“Tässäpä muuten kätsy kauppa, en huomannut juuri eroa uuden ja vanhan välillä kuin paremman hinnan! #Swappie #iphone”

Matti T:

“Jos on tarvetta puhelimelle kannattaa tsekata https://swappie.fi/ !! Kaverit kierrättää käytettyjä laatupuhelimia ammattitaidolla, helposti ja turvallisesti. Suosittelen ”

PokemonGOvinkit-blogi:

“Uudelta yhteistökumppaniltamme Swappie.fi:ltä saat parhaimmat älypuhelimet saalistukseen. Kesän uutta kautta odotellessa on hyvä varustaa itsensä Swappien tehdashuolletuilla sekä takuulla varustetuilla luureilla , jotka eivät varmasti petä kovintakaan Pokemon saalistajaa, eikä käy vanhempien eikä omalle kukkarolle: www.swappie.fi”

Sanoma & Huuto.net:

“Tuorein Outlet -kauppiaamme on Swappie, jonka kautta saat ostettua uudenveroisia, suosituimpia ja tarkastettuja älypuhelimia normaalia huokeampaan hintaan.”

Mikko L:

“Löysin paremman vaihtoehdon ostaa puhelin, suosittelen kokeilemaan jos tulee tarve vaihtoluurille”

Sonja H:

“Olin juuri ostamassa uuden mutta onneks käväsin hintaoppaassa ja löysin täältä https://t.co/mR3sXwF2IB identtisen mut halvemmalla! Loved it.“

Sitra – Kiertotalouden kiinnostavimmat -listaus

Swappie on myös päässyt Sitran  (Suomen itsenäisyyden juhlarahasto)   Kiertotalouden kiinnostavimmat -listalle parhaiden yritysten joukkoon : “Asiakkaalle hyötynä ovat ennen kaikkea puhelimen halvempi hankintahinta, tuotteelle tarjottava takuu sekä Swappien toiminnan läpinäkyvyys: asiakas tietää, mitä on ostamassa. Kuluttaja saa uudenveroisen puhelimen uutta edullisemmin, takuun kera.”

Voit lukea lisää täältä.

Ja monia muita…